Πάνω από 100.000 ανταλλακτικά διαθέσιμα για όλες τις μάρκες!
  • Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Συχνές ερωτήσεις

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε ένα μεταχειρισμένο ανταλλακτικό αυτοκινήτου για το αυτοκίνητό σας.

Συγκεκριμένα κάθε ανταλλακτικό αυτοκινήτου  θα πρέπει να έχει ελεγχθεί από έμπειρους τεχνικούς, οι οποίοι να πιστοποιούν την ποιότητα, καθώς επίσης και τα standard ασφαλείας που θα πρέπει να πληρεί το εν λόγω ανταλλακτικό αυτοκινήτου. Επίσης, θα πρέπει το μεταχειρισμένο ανταλλακτικό να μην αποτελεί προϊόν αντιγραφής, αλλά ούτε προϊόν αμφίβολης προέλευσης. Τέλος, σημαντική είναι επίσης η διαδικασία καθαρισμού, ταξινόμησης και φύλαξης του ανταλλακτικού αυτοκινήτου, καθώς  αυτά επιτρέπουν την μη αλλείωση του ανταλλακτικού από εξωγενείς παράγοντες όπως βροχή, ήλιος, υγρασία κτλ

Στα ανταλλακτικά αυτοκινήτων Κυπαρίσσης , έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε να είμαστε εις θέση να εγγυηθούμε την προέλευση και την αυθεντικότητα του ανταλλακτικού αυτοκινήτου που θα βρείτε στις αποθήκες ανταλλακτικών μας,  καθώς επίσης και φροντίζουμε έτσι ώστε κάθε ανταλλακτικό να καταγράφεται και να φυλάσσεται στο βέλτιστο για τη διατήρηση της ποιότητάς του περιβάλλον. Επίσης, πρωτού αποθηκεύσουμε ένα ανταλλακτικό φροντίζουμε σχολαστικά για τη καθαριότητά του και παράλληλα πραγματοποιείται έλεγχος για την ποιότητα της κατασκευής του.

Ελάτε στις ιδιόκτητες αποθήκες ανταλλακτικών μας και διαπιστώστε μόνοι σας τη σιγουριά και την ασφάλεια που προσφέρει σε κάθε ανταλλακτικό αυτοκινήτου η εταιρείας Κυπαρίσσης!


Άμεση εκτίμηση του αυτοκινήτου

KingOfParts.eu

Πώληση αυτοκινήτων

Αγορά τρακαρισμένων αυτοκινήτων